About

Let me present you….. is a photography blog whose main purpose is to present different international, amateur and professional photographers in a form of an interview and a set of photographs which I have personally selected. The blog will focus on black and white photography. New photographers will be presented every two weeks.

One thought on “About

  1. Postovani Gospodine Kulusic,
    hvala vam na Fotografijama moje dugodisnje Prijateljice ( i Tosine Fotgrafije Marijine Djece) iz moje mladosti u Zegrebu.
    Ja sam bio u 60-tim Godinama bio jako dobar i blizki Prijatelj Tose Dabca, Marije Braut i Pere Dabca, sve do mog iseljenja u Berlin 1970. Bio sam Plesac u HNK a ostalo vrijeme sam provodio u Ateljeu, praveci svileno Cvijece i pomagajuci zajedno sa Perom i Tosom Arhitektu Viticu oko Maketa. Bila su to prekrasna vremena. Zadnji put sam se sastao sa Marijom u Novembru 2013 u nasoj zajednickom ( jedanput u Godini) Kaficu u Radicevoj Ulici. Oprostite, da vas sa mojim Emocijama teroriziram. Htjeo sam se SAMO zahvaliti za prekrasne Fotose moje Marije sa CIGARETAMA. Marijin i moj Hobby , PUSENJE. Zelim Vam mnogo Uspijeha sve najbolje i HVALA.

    Sa Postovanjem i srdacno Ivan Ivanko

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s